maanantai 9. huhtikuuta 2012

Palace bridgen menoa ja meininkiä.

Tämän osion blogista tarjoaa gloryhuntereista Jan Hainari. A.k.a. Savonlinnan lehdistön lemmikki, kohtalainen keulakokki ja tod.näk tuleva Mcdonaldsin tähti.

Mutta siirrytään ihan asiaan. Olen töissä palace bridgessä, se sijaitsee noin tunnin matkan päässä narskayasta, paikasta jossa asumme. Hotellilla on viisi tähteä ja pienen kierroksen jälkeen en ihmettele syytä. Kuntosali fitness.ru tarjoaa nimittäin vaikka minkälaista variaatiota jokaiseen kuntoilun nälkään. Jälkeenpäin voi suunnata kylpylään valitsemaan vaihtoehtonsa kahdeksasta eri saunasta.
Ensimmäisenä kun astuu ovesta sisään joutuu viilaamaan id-korttia, jotta saa avaimet pukkariinsa. Sen jälkeen pukkariin vaihtamaan kuteet ja menoksi keittiöön. Sitten tulee luettelona työpisteet;
Alakerrasta löytyy vihanneskylmiö, josta tavarahissillä kaikki lähetetään ylös.
Ennen varsinaista keittiötä on kaksi huonetta, lihankäsittelyhuone ja vihannestenpesuhuone. Sitten tullaan varsinaiselle kylmälle puolelle, pitkälle pöydälle josta löytyy vihannesleikkurit sun muut. Plus kaikenmaailman kallan laitteet. Lämpimällä puolella en ole käynyt, mutta isolta sekin näyttää.
Työmoraali ja käytös on kyllä jotain ihan muuta kuin oletin. Kaikki kättelevät toisensa päivän aluksi ja sen päätyttyä, läppä lentää. Mutta! Töitä silti tehdään antaumuksella. Kaikki ovat olleet tosi avuliaita ja saan sellaisen kuvan, että he haluavat että opin. Henkilökunnalla on oma kanttiini, jossa taukoillaan ja syödään. Esivalmistustaso on millainen sen pitääkin olla parhaimmillaan n700 hengelle. Nyt on tosin käynyt vain 350 parhaimmillaan. Toisin kuin monessa paikassa suomessa, täällä tehdään aika paljon itse. Kuorimiset sun muut.
Noh toivotaan, että Lämpimällä puolella tämä jatkuu. 3 viikkoa lounasvuorossa, 2 aamupalavuorossa ja 3 ala cartessa. Suunnitelmatkin
Tavoitteiden kanssa tehtiin valmiiksi tuloani ennen. Jokaista osa-aluetta varten. Suuri kiitos siitä työtovereille, mutta kuten aiemmin sanoin... Enpä hirveästi kiittele suomen päätä siitä,että lähetitte meidät huonolle seudulle asumaan. Katotaan mitä käy kun joutuu 11 jälkeen töistä tänne tulemaan :D kiitos mahdollisuudesta tosin.
All glory to the gloryhunters, pahoitteluni muille gloryille siitä, että karsin streetcrediä blogistamme.

Location:Балтийская ул.,Pietari,Venäjä

6 kommenttia:

  1. Riikka Dillström, Esedu10. huhtikuuta 2012 klo 20.28

    Hei!
    Millä perusteella sanotte asuntolan sijaintia yhdeksi Pietarin pahamaineisimmista alueista?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Riikka!

      Olemme kuulleet monilta paikallisilta ja työkaverilta, että tämä on asuinseutuna rauhaton ja pahamaineinen.Varsinkin illemmalla (lue klo22->) liikkuminen voi olla vaarallista. Toki täältä löytyy huonompiakin asuinseutuja, mutta Narvskayan mainitseminen on aiheuttanut työkavereissa ihmetystä ja silmien pyörittelyä.

      -GLORYHUNTERS-

      Poista
    2. Riikka Dillström, Esedu14. huhtikuuta 2012 klo 19.27

      Kiitos perusteluistanne asuinaluetta koskien! Sanomanne on varmaan ihan totta ja koskee itse asiassa pitkälti kaikkia Pietarin syrjäisempiä seutuja ja asuinalueita. Yhdyn Anne-Marin hyviin kommentteihin ja neuvoihin liikkumisaikojen ja -tapojen suhteen.
      Tsemppiä ja onnea teille, teillä on siellä ainutlaatuinen kokemus käsillä. Nauttikaa ja ammentakaa, ja pitäkää huoli itsestänne ja toisistanne!!

      Poista
  2. Teidän työt kuulostaa IHAN MAHTAVILTA!!! Ei meillä Savonlinnassa ole mitään tuohon verrattavaa. Eikä missää olla aiemmin kohdattu tuon kaltaista sitoutumista työssäoppijaan. Mahtavaa.
    Tiedän kyllä, ja varotinkin teitä kulttuurishokista. Siellä talot on ihan erinäköisiä kuin, porraskäytävät kurjia ja haisevia. Yrittäkää elää sen kanssa ja välttäkää yöllä ulkona liikkumista. Jos tuntuu tarpeelliselta, vaihtakaa työvuoroja päivävuoroihin. Niin on Kouvolan toppijatkin tehneet. Turvallisuus ennen kaikkea! Ala Carte vuorot kuulostaa mahtavalta, mutta jos sen hinta on klo 23 metroajelut, ei ehkä kannata. Voisikohan vuoroa vähän lyhentää? Uskoisin, että tästä voi neuvotella.

    VastaaPoista
  3. Hau JanKaisuAntti!

    Spasibo raportoinnista - mielestäni teillä menee HYVIN!
    Kuten Anne - Marikin kommentoi, työpaikkanne kuullostavat sensaatiomaisen hyviltä olosuhteiltaan, ohjaukseltaan ja työtehtäviltään! Olkaa siitä erityisen onnellisia, sillä sehän pääasia!
    Jan on hienosti kuvaillut työtä ja työpaikkaa sekä KaisuAntti lahjakkaasti muutakin elämää!
    Anne - Marin neuvoilla + järkevällä tilannetajulla - minne ja milloin kannattaa mennä/tehdä selviätte myös työajan ulkopuolella!

    Kimmo

    VastaaPoista
  4. Olen editoinut tekstejänne, tähän foorumiin sopivampaan muotoon. Tarkkana jatkossa, tämä on markkinointi blogi. Purkaukset sähköpostiin tai omaan blogiin.

    VastaaPoista