sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Pakollinen puolivälipäivitys

Eikun vaan hei kaikille, nyt ollaan jo yli puolen välin ja aika on mennyt kyllä tosi nopsaa. Pariin viime viikkoon on mahtunut paljon glorya, sekä pieniä tuntemuksia ikuiseen oravanpyörään jumittumisesta. Jan on sirpaloitunut aamuvuoron aiheuttamaan jatkuvaan väsymykseen, Antti kärsii oravanpyörän perusstressistä ja Kaisu hiihtää edelleen ravintolan salin puolella tarjoilemassa pääosin suomalaisille asiakkaille.

Viime sunnuntaina vietimme päivää lilluen Palace Bridgen kylpylässä. Kahdeksan erilaista saunaa ja kohtuulliset polskimismahdollisuudet tarjosivat kauan kaivattua helpotusta jokaisen gloryhunterin raajoille. Maanantaina hemmottelu jatkui Palace Bridgen ravintolassa illallisella, jonka Sokos ystävällisesti tarjosi kaikille suomalaisille harjoittelijoille. Seura oli hyvää ja oli mukava päästä vaihtamaan kuulumisia muiden suomalaisten kanssa.
Ruoka tosin tarjosi kaikille pienen pettymyksen, odotimme hieman enemmän sapuskalta, jota tarjotaan huippuhotellissa vaativille asiakkaille.

Mutta se siitä, oravanpyörä ornahtelee kohti ensi viikkoa jolloin on luvassa taas henkilökohtaisia blogipäivityksiä kultakin gloryhunterilta. Spakoinai notshi, hyvää yötä, Narvskaya kuittaa. All glory.



- Gloryhunters

Location:St. Petersburg, Narvskaya

2 kommenttia:

  1. Hei Onnelliset maailmanmatkaajat!

    Kiitos kuvista ja raportista. Onko Kaisu hyppäämäsää Nevaan uimaan? Tehän alatte kotiutua sinne Pietariin!
    Nähdään viikolla 21 , jolloin teillä on näytön arvioinnit. Valmistautukaa tiivistämään osaamisenne suhteessa työtehtäviinne.

    T.

    Kimmo

    VastaaPoista
  2. Voisitteko varata meille, kimmo ja mä, majoituksen sinne teidän lukaaliin, en saa elenaa vastaamaan.

    VastaaPoista