keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Gloryhunters


Matka Pietariin sujui varsin kuumottavissa tunnelmissa, päällimmäisenä tunteina paniikki ja pelko. Bussimatkaa ei todellakaan voinut kutsua miellyttäväksi, koska tiemeininki oli rajan toisella puolella hetkittäin jopa liian kuumottavaa. Kun saavuimme pitkän matkan jälkeen vihdoin bussiasemalle Pietariin, tunnelma oli helpottunut ja onnellinen.
Lunta satoi hiljalleen ja hän osoitteli takaluukkua sen kummemmin meitä auttamatta tai sanaakaan puhumatta. Luukku losahti kiinni ja varsin vauhdikas ajo hostelliin alkoi.

Huoneet olivat kuitenkin suht siistejä pieniä pinta- ja kosteusvahinkoja lukuunottamatta, ja suihkusta tuleva kuuma vesi lämmitti mieltä kummasti. Kun olimme asettuneet kodiksi, päätimme vielä lähteä pienelle happihyppelylle etsimään paikallista syöttölää. Pitkään ei onneksi tarvinnut matkata kunnes löysimme tutun ja turvallisen pikaruokaketjun. Ahdettuamme navat täyteen LIEVÄN kielimuuriongelman jälkeen, lähdimme suuntaamaan kaupan kautta takaisin hostelliin. Marketista nappasimme vielä iltasnäcksejä ja pullovettä mukaamme ja seuraavan yön nukuimme varsin levollisesti, alkupäivän kuumotukseasta huolimatta. Seuraavana päivänä olisi tiedossa metroverkostossa sekoilua, joten hyvät unet olivat tarpeen. All glory.
- Gloryhunters

Location:St. Petersburg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti