sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Viikko kaksi jo takana Espanjan auringon alla!

Aurinkoisia ilmoja on tosissaan riittänyt aina kun ollaan töissä. Mutta taas kun meillä on vapaat viikonloppuna, niin eiköhän se sada molempina päivinä.. Eilen, lauantaina, kävimme katsastamassa Malagan ostoskeskukset ja osasimme omatoimisesti tulla paikallisjunalla takaisin :D Tänään, sunnuntaina, vedimme bikinit päälle ja nyt värjöttelemme kahvilassa ja odottelemme sateen lakkaamista. Toivottavasti sää kirkastuisi ja pääsisimme edes vähäksi aikaa rannalle ottamaan väriä pintaan!

Työviikko hujahti nopeasti ohi. Edistystäkin on tapahtunut sitten ensimmäisestä viikosta. Kahvin tekeminen onnistuu jo vaivattomasti ja rauhallisesti espanjaa puhuvat asiakkaat osaamme palvella omatoimisesti. Kaikki asiakkaat eivät ole sisäistäneet sitä tietoa, että ymmärrämme englantia, joten heidän kannattaisi haukkua meitä jossain muualla, kun tiskillä...

On käynyt myös ilmi, että olemme erinomaisessa opissa. Paikan päätarjoilija on Espanjan mestari drinkkien valmistuksessa ja lähtee elokuussa kainsainvälisiin kisoihin. Kuitenkaan emme ole nähneet hänen tekevän yhtään töitä.. :D Myös kaksi naistarjoilijaa olivat maanantaina alueellisissa kisoissa ja voittivat!

Huomenna aloitamme eri työvuorot. Toisen on tehtävä aamuja ja toisen iltoja. Saamme kuitenkin itse päättää, miten vuorot jaamme. Ei ole meille kuulemma hyväksi tehdä samoja vuoroja.. Itse vähän vierastamme ajatusta, sillä tästä lähtien olemme yksin hullujen espanjalaisten seassa :D ei ole ketään kenelle purkaa ajoittaista turhautumista erinäisiin asioihin.

Leena-Annelille vähän infoa täkäläisestä a la carte -kulttuurista. Ruokalistat ovat melkein jokaisessa paikassa identtiset; listoilta löytyy pitsaa, hampurilaisia, toasteja ja pastaa. Kaikki tarjoillaan ranskanperunoiden kera. Jonkun verran on myös kalaruokia, joista ei edes englanninkieliseltä listalta ymmärrä mitään. Suomeksi vähiten, hyvänä esimerkkinä "eräs pikkukala"! Hinnat ovat yleisesti ottaen kolmesta eurosta ylöspäin. Vielä emme ole uskaltaneet paellaa maistaa, mutta paikallisia vohveleita, churroja, kaakaon kanssa olemme syöneet. Hyviä oli! :)

Viikon muita kohokohtia oli, että neljän päivän odottelun jälkeen vessamme saatiin korjattua! Nyt reistailevat lamput ja suihkusta ei tule vieläkään lämmintä vettä kahdelle.. Tänään pitäisi käydä hehkulamppu ostoksilla, sillä ainoasta yövalostamme paloi lamppu :D Olemme myös kokeilleet mahtuuko matkalaukut kiinni kaikkien ostosten jälkeen... Ei hyvältä vaikuta! :D Vielä olisi vajaa neljä viikkoa aikaa ostella, ja tällä hetkellä molemmilta löytyy noin kymmenet kenkäparit ja laukkuja löytyy molemmilta noin viisi kappaletta, ja tuliaisetkin pitäisi vielä ostaa! Huhhuh! :D

Tällä hetkellä meillä ei muuta raportoitavaa kohteesta, sääkin näyttää kirkastuvan! Lopuksi muutama valokuva

Miira ja Riina, 24.3.2013, Benalmadena













1 kommentti:

  1. Hei
    Minua kiinnostaa mitä drinkkejä siellä menee? Mitkä ovat kansallisia ja paikallisia drinkkejä ja mitä kansainvälisä drinkkejä siellä tehdään/myydään. Varmaan siellä on baarimestarin omia kehittämiä drinkkejä/juomasekoituksia, koska sieltä lähdetään kilpailemaan?

    Kuka on charmaatti herra Riinan edessä kuvassa?

    Kuvista käy ilmi, että paikat ovat kunnossa ja järjestyksessä. Kahvikone kertoo, että teette todella laadukasta - oikeaa espressoa. Churrot ovat todella hyviä, myös minusta.

    Kirjoitte ruokalistoista, minulle tuli mieleen- pikaruokaravintolat. Katselkaa ravintoloiden ruokalistoja, nehän pitää olla ravintoloiden oven vieressä - ulkopuolella jossain. Niissä selviää mitä muuta on tarjolla. Yleensä "parempien" ravintoloiden ruokalistat voivat olla englanniksi - voi olla, että muistan väärin, kun olin siellä oli minulla/meillä onni, että oli paikallinen opas mukana.Joten malagalainen ruokakulttuuri avautui helpommin.

    Mitä ruokaa hotelli tarjoaa?

    Aurinkoisia ja oppimistäyteisiä päiviä
    toivottelee L-a

    VastaaPoista