maanantai 25. helmikuuta 2013


Heissan! Minä en ole viitsinyt kirjoittaa paljoakaan meidän tylsästä arjesta, joten postaus toiveita otetaan vastaan!! Viime päivinä olemme saaneet nauttia kevään ensimmäisistä auringonsäteistä. Tänään oli ihanaa kävellä töihin kun saappaiden korot kopisivat kuivaa asfalttia vasten ja aurinko lämmitti kasvoja. Linnutkin olivat innostuneet laulamaan. Toivotaan että kevät tulee tänä vuonna aikaiseen.
Huomenna olisi staff-partyt hotellin autotallissa. Katsotaan, jaksaako/viitsinkö mennä.
Venäjä ja Suomi ovat kaksi niin erilaista kulttuuria/maata vaikka naapureita ollaankin. Varatkaa aina ostoksille lähtiessä mukaan myös pientä rahaa, sillä jostain syystä myyjä mummot nostavat aina hirveen metelin jos joutuvat antamaan takaisin vähänkin isommasta setelistä. HUOM! Laskekaa aina että olette saaneet oikein takaisin,myyjät saattavat vetää välistä! Toinen juttu, narikoita on joka paikassa, jopa ostoskeskuksissa. Tämä on ilmeisesti valtion tapa antaa pienituloisille eläkeläisille mahdollisuus ansaita pientä extraa. Näitä pieniä ihmettelyn aiheita täällä riittää, muutta jääkööt ne johonkin toiseen kertaan.

- Posted using BlogPress from my iPad

3 kommenttia:

  1. Ps. Hyvää nimipäivää Tuija! (;

    VastaaPoista
  2. Hei! Olisi kiva kuulla enemmän, millaista työnteko on teidän työpaikoilla. Ja ilman muuta kannattaa mennä staff-parteihin, niistä voisit sitten hieman kertoa lisää! :) Tuohon raha-asiaan: se on totta. Jostain luin, että metroasemilla yleensä mukisematta ottavat isotkin setelit vastaan. Kannattaa kokeilla joskus vaihtaa siellä pieniä seteleitä. Terkuin, Noora

    VastaaPoista
  3. Kiitos nimipäivä onnitteluista, Laura olisi kiva kuulla mitä konkreettisesti teet ja miten (jos olet) asiakaspalvelu eroaa jos eroaa suomalaisesta ja miten asiakkaat käyttäytyvät. Kun kirjoittelette laittakaa aina loppuun kuka on kirjoittaja.
    Terveisin tuija

    VastaaPoista