lauantai 16. helmikuuta 2013

Hei , Sarikin yrittää linjoille, kokeilen ainakin

Privet! Hiljaista on ollut mutta nyt vihdoin saatiin Sarin kanssa synkronoitua aikataulut kohdalleen niin että päästiin pienimuotoiselle kaupunkikierrokselle. Meillä oli tällä viikolla taas ylimääräistä ohjelmaa , kun asuntolaan tuli jonkinasteinen kaasuvuoto(?) ja Sari joutui muuttamaan keskellä yötä samaan kämppään minun kanssani. Vaikka siinä vaiheessa ei paljon naurattanut, niin kyllä tässä tilanteessa oli hieman humoristisiakin piirteitä. Tänään kävimme katsomassa Kirkkoa veren päällä sekä Iisakin katedraalia. Löytyipä Marian kirkon vierestä Suomi talokin!




Auringon valossa värikkäät kupolit pääsivät oikeuksiinsa.








Verenpäällistä kirkkoa vastapäätä on pieni silta johon pariskunnat ovat kiinnittäneet lukkoja rakkautensa merkiksi! Silta on myös suosittu paikka otattaa hääkuvia.












Iisakin katedraali




Ihmiset jonottivat päästäkseen rukoilemaan pyhimykstä. Monilla oli matkassa vesikanistereita, sillä mukaansa oli mahdollista saada " pyhää vettä". Uskonnollista teemaa varjosti hieman katedraalin perällä olevat myyntikojut. ;)












Jippii!




Täällä on jo aloitettu lähtölaskenta olympialaisiin! Kello on nyt 18.27 ja täytyy lähteä antamaan taas asuntolan tädeille puheenaihetta . I will keep you posted!




- Posted using BlogPress from my iPad

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti