maanantai 11. toukokuuta 2015

Tsekkiläistä kulttuuria ja arkkitehtuuria

Tervehdys taas täältä Prahasta!

Viiikot ovat vierineet ja ylihuomenna on aika palata takaisin Suomeen. Olemme ehtineet nähdä ja kokea monenlaista, mieleenpainuvimpina muistoina ovat matkat Kutna Horan luukappeliin sekä eteläiseen pikkukaupunkiin Cesky Krumloviin. Cesky Krumlovissa tutustuimme upeaan linna-alueeseen, mitä vahtii kolme ihka oikeaa karhua. Ihastelimme pikkukaupungin idyllistä tunnelmaa ja vierailimme vaikuttavassa kirkossa. 

Näiden viikkojen aikana olemme vierailleet myös Prahan Kansallisgalleriassa tutustumassa tunnettujen kansainvälisten ja tsekkilöisten taiteilijoiden töihin, Praha Zoossa ihastelemassa tiikereitä ja norsuja, sekä upeassa Kansallisteatterissa katsomassa Peter Pan -tanssiesitystä.

Koululla olemme tehneet 3D-mallin suunnittelemastamme huonekalusta sekä harjoitelleet graafista piirustusta. Opettajamme osaa puhua englantia, ja hän on ollut hyvin avulias kaikissa tehtävävaiheissa. Huomenna esittelemme opettajille, mitä kaikkea olemme saaneet aikaan vaihtomme aikana. Sen jälkeen lähdemme nauttimaan MM-jääkiekon huumasta O2-areenalle, jossa Kanada ja Itävalta kohtaavat toisensa. 

Vaihtojakso on ollut hyvin antoisa ja olemme saaneet paljon uusia kokemuksia. Suosittelen kaikille vaihtoon lähtöä oikein lämpimästi!

-Jonna

    Cesky Krumlovin kirkko Vltava -joen rannalla.

  Cesky Krumlovin linna joen puolelta kuvattuna. 

  Idyllisiä pikkukaupungin maisemia :)

  Koulun pitkä käytävä. Tämä paikka tosiaan tuntuu ja näyttää perineteisesti koululta!

   Suunnittelemani penkin 3D-malli kapalevystä.

    Suomi-Slovakia kamppailua toriin screeniltä. Suomi voitti 3-0 :)

1 kommentti:

  1. Hi Jani,
    it's nice to hear that you are doing well there. You have sent nice pictures! Please, tell also about your work placement and your tasks there. What time do you start and finish the day, the breaks etc.
    We have today a beautiful, sunny weather. Summer is coming!
    Best wishes,
    Päivi

    VastaaPoista