keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Hei, Jan tässä. Tosiaan tässä haikein mielin on pakattu kamat laukkuun ja lähtö olisi edessä. On kyllä ollut sellainen seikkailu, että tulen muistamaan sen vielä pitkään. Alku oli tietenkin hankalaa ja töissä oli hieman yksitoikkoista, mutta kun uudet tuulet alkoivat puhaltaa ne puhalsivat loppuun asti. Opin uutta ja kertasin vanhaa.

Pietarin kaupunki tarjosi paljon tekemistä ja kokemista kulttuurin ja viihteen muodossa. Seikkailut aamuun asti jäivät päällimmäisenä mieleen. Metrolla oli mukava ja kätevä kulkea. Ihmiset olivat ystävällisiä, vaikka oletin jotain aivan muuta isossa kaupungissa. Ennakkoluuloni venäjää ja venäläisiä kohtaan on murskattu.

Kolmaskin kuukausi olisi mennyt ihan helposti. Työkaverit tekivät oloni kotoisaksi reiluudellaan ja ystävällisyydellään. Heistä ja yhdessä vietetystä ajasta jää lämpimät muistot mieleen.

Rohkeutta, nöyryyttä ja avoimuutta uutta kulttuuria kohtaan mielestäni tarvitsee jokainen ulkomaanmatkaaja ja työharjoittelija. "maassa maan tavalla tai maasta ulos". Pientä ripausta maalaisjärkeä lukuunottamatta.

Dos vidanya Pietari, tulee ikävä, varmasti palaan joskus takaisin.

ALL GLORY


- Gloryhunters

1 kommentti:

  1. Te olette aivan loistavia tyyppejä! Kiitos ja kumarrus, edustitte Samia mainiosti.
    Lienee paikallaan kertoa kaikille, että saitte arvioinneiksi "the best trainees ever"

    All glory!

    VastaaPoista