maanantai 21. toukokuuta 2012

Glorious experience!

Haloo haloo, täällä Antti raportoi viimeistä kertaa! Pari kuukautta sujunut nopeasti ja työskentely on maittanut Kaisun luettelemista kulttuurieroista huolimatta, työporukka on ollut mainiota ja olenkin saanut useita ystäviä täältä. Perjantaina loppuivat työt ja nyt on muutama päivä vapaa-aika ennen Suomeen lähtöä.

Eilen kävimme työkaverini Alecin kanssa katsastamassa Pietarinhovia, joka on siis edesmenneiden tsaarien kesäpalatsi. Jättimäiset puutarhat ja uskomattomat suihkulähteet hivelivät silmää aivan Suomenlahden läheisyydessä sijaitsevassa kompleksissa. Päivä oli polttavan kuuma ja talsimme nelisen tuntia puutarhoissa ja rannalla, joka johti siihen että lähtiessämme jokainen oli väriltään punaisen kärventynyt. Ohessa myös muutamia kuvia hovista.

Illasta lähdimme Sokos Hotel Vasiljevskiin, jossa järjestettin kekkerit Olympia Gardenin sali -ja keittiötyöntekijöille hyvin sujuneen myynnin ja positiivisen asiakaspalautteen ansiosta. Muutkin gloryhunterit tapasivat työkavereitani ja ilta vierähti rattoisasti, niinkuin yleensä juomatarjoilun ollessa ilmaista, köhh. Ennen Narvskayalle paluuta kävimme vielä pienellä yöllisellä kävelyllä ympäri Vasiljevskin saarta.

Tänään olisi vielä muutamia ostoksia suoritettavana, ja loppuviikko menee kamojen pakkauksen, asioiden hoitamisen ja työharjoittelun arviointien merkeissä. Kaupunkia tulee ikävä, mutta vielä enemmän sen asukkaita ja ihmisiä joihin on enemmän tutustunut. Olen saanut useita hyviä ystäviä ja täytyy sanoa että kaikki ennakkoluulot on murskattu, lupaan palata Pietariin vielä uudestaan. Matkailu avartaa, all glory.


- Antti, Gloryhunters

Location:St. Petersburg, Russia

1 kommentti:

  1. Yhteenvetona totean,että olipa huima suoritus gloryhunterseilta!
    Arvioinneissa kunniaa sateli kaikille kolmelle! Esimerkiksi: kaikkien aikojen paras harjoittelija, vastaa 3 - 4 venäläistä ( tämän sanoi venäläinen keittiömestari) jne.
    Kaisu puolestaan työskenteli myös salissa, kuin kala Nevassa!
    Osaamisenne koskee kaikkia ammattitaidon osa - alueita, kuten kielitaitoa, yhteistyökykyä, arviointia, kulttuurin sisäistämistä ja vuorovaikutusta!
    Onneksi olkoon ja onneksi olkoon myös valmistumisestanne! Kaisu,Antti ja Jan!
    T. Kimmo

    VastaaPoista