maanantai 23. marraskuuta 2009

Tällaista on meidän opiskelumme..

Positiivista täällä opiskelussa on, että teoriaosuuksien lisäksi pääsemme suunnittelemaan oikeita tapahtumia ja toteuttamaan niitä.

Hyvä esimerkki tästä oli, kun ensimmäisellä opiskeluviikollamme osallistuimme mitalikahvien järjestämiseen Carlsonilla. Olimme täysin untuvikkoja mutta onnistuimme hyvin. Kahvi vähän läikkyi, mutta pääsimme työn makuun heti alussa.

Tänä vuonna meillä oli luontomatkailukurssi, jossa pilkoimme polttopuita, teimme nuotioita, pystytimme telttoja, vuolimme sytykkeitä, suunnistimme metsässä ja valmistimme eräruokaa. Yksi kurssin tehtävistä oli järjestää luontoon liittyvä retkipäivä, joka sisälsi ohjelmarasteja esim. viikinkikirveenheittoa ja tulentekoa. Kurssimme kruunasi yöpyminen laavulla ja teltoissa myrskyisenä yönä. Valmistamamme savulohi oli herkullista.



Isänpäivänä Paviljongilla vastuullamme oli järjestää lasten leikkipiste ja narikka. Lapsilla oli mahdollisuus askarrella isänpäiväkortteja, koota Olavinlinnapalapeliä, leikkiä aarteenmetsästystä ja muita tuttuja lastenleikkejä. Aksana taiteili lapsille kauniin kasvomaalaukset, se oli päivän hitti!

Olemme olleet mukana järjestämässä Kolmen Linnan Loppiaista, Syystulet-tapahtumaa Olavinlinnassa ja Riihisaaren museolla.

Jokainen päivä on erilainen ja täynnä uusia haasteita, se on hauskinta tällä alalla =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti