sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Nyt niitä viimeisiä tosiaan viedään!

Viimeinen kokonainen työviikko takana ja nyt olisi edessä viimeiset kolme työpäivää. Tänään puhuttiin, että näinkö mikään työharjottelujakso olisi mennyt näin nopeasti! Kohta jo siis kuusi viikkoa takana ja edelleen tuntuu siltä, että vastahan me tänne tultiin.

Töissä on ollut vähän erilainen työviikko, sillä asiakkaita on ollut todella vähän. Johtunee ehkä siitä, että toista uima-allasta on remontoitu koko viikko. Ja ehkä remontti jatkuu vielä tällä viikolla, espanjalaiset tuntien... Olemme molemmat olleet sekä alhaalla allasbaarissa että pääbaarissa töissä. Ensi viikko on paluu lähtötilanteeseen ja saamme tehdä samat työvuorot. Huippua! On ainakin joku, jolle puhua. Manageri oli muiden vähäisestä keskustelusta sitä mieltä etteivät he puhu tarpeeksi englanti, jotta voisivat kommunikoida siten meidän kanssamme. Toisaalta ihan ymmärrettävää, mutta kuitenkin.. Viime viikolla kävi joku tarkastaja ja koko hotelli oli aivan sekaisin. Mekin puunasimme baareja jo monta päivää ennen tarkastajaa, joka ei kuitenkaan baareissa vieraillut. Oli syynännyt tarkkaan vain ravintolan keittiön.
Lähes jokaiset espanjalaiset asiakkaat sujuvat jo ongelmitta! Ollaan erittäin ylpeitä itsestämme :D
Monet asiakkaat ovat edelleen kiinnostuneita meistä ja järkyttyvät kun kerromme puhuvamme 5-6 kieltä. Hekun puhuvat joko espanjaa tai englantia, ainoastaan!

Viikonlopun olemme viettäneet rannalla maaten, rentoutuen ja ottamalla viimeisetkin auringonsäteet ja lämmönrippeet talteen ennen kylmään Suomeen paluuta! Ei kyllä se kylmyys houkuta kumpaakaan yhtään, mutta liian monia asioita on ikävä. Ihana siis palata kotiin. Ei katulaattoja, joiden välistä kuravedet roiskuu päälle, ei miljoona kertaa päivässä soivia kirkonkelloja, ei yötäpäivää naapurien räkyttäviä koiria eikä varsinkaan torakoita! Siinä nyt ehkä suurimmat ärsytykset :D

Blogin kommentoijalle, mysteeriselle V:lle, yritämme saada kysymykseen vastausta ensi viikolla ja kerromme sen siis sinulle kun pääsemme Suomeen! Voi myös olla ettemme saa koskaan vastausta, koska hirmu usein he eivät ymmärrä, mitä yritämme kysyä... Liekö kyse siitä, että kysymme vaikealla tavalla vai eikö ne oikeesti ymmärrä meitä :D tietäisittepä vaan, kuinka monta kertaa ollaan siihenkin asiaan turhauduttu!

Kohteesta ei muuta raportoitavaa. Riina ja Miira kiittää ja kumartaa! Kiitos kuudesta viikosta!

Miira ja Riina, 14.4.2013, Benalmadena







1 kommentti:

  1. Mysteeriselle "V:lle" tiedoksi, etta tarjoilijat saavat kuussa palkkaa noin 1100e kateen ja kokit noin 1500e. Tarjoilijoiden palkat viela muutama vuosi sitten olivat minimina 1500e kateen. Huonontuneen taloustilanteen takia tilanne on nyt tama, joko kuulemma periaatteella tyydyt siihen-tai tossa on ovi... Ite en kylla lahtis tekee, ku teet kymmenen tuntista paivaa ja keskipalkka paivaa kohden on 40e.
    Terveisin Miira ja Riina

    VastaaPoista