maanantai 5. joulukuuta 2011

Anskun ja Piian maailmanvalloitus part.2

Hola!

Nyt on sitten jo kaksi viikkoa töitä takana ja enää vain kaksi viikkoa jäljellä. Työtehtävät on samoja, mitä teimme jo ensimmäisenäkin päivänä, erikoiskahvit ja Pina coladat sujuvat jo rutiinilla. (sen verran espanjan alkoholilainsäädännöstä, että täällä ei neljän sentin mittoja tunneta, kaikki menee vapaalla kädellä) Hotellin asiakkaina on aika paljon englantilaisia, joten sen puhumista on tullut harjoteltua melko paljon. Espanjalaisten asiakkaiden kanssa pärjää hymyllä ja kehonkielellä, sekä olemme oppineet muutamia perussanoja, joilla pärjää, ja apua saa työkavereilta kun sitä tarvitsee :)

Kahtena viime perjantaina olemme käyneet Malagassa espanjankielen kurssilla, josta muuten saimme diplomit mukaan. Opimme paljon sanoja ja hieman kielioppia, mutta kurssi kesti vain seitsemän tuntia, joten suuria ihmeitä se ei saanut aikaan.

Vapaa-ajalla olemme käyneet muutaman kerran Fuengirolassa, shoppailemassa, rannalla ja muutenkin kiertelemässä paikkoja.. Lämmintä on riittänyt, jopa + 23 astetta. Aika on mennyt todella nopeasti ja hiukan harmittaa, että viikolla olemme töissä eri vuoroissa, joten toinen joutuu aina olemaan yksin. Onneksi viikonloput olemme vapaalla samaan aikaan.

Kuvia emme tälläkertaa saaneet lisättyä, lisäämme niitä myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti