Jan tässä taas.
Noniin, kun sinne lämpimälle puolelle pääsi, niin alkoi kiinnostuskiikareilla näkymään jo motivaatiota horisontissa. Olen enimmäkseen ollut vastuussa pastoista, keitoista ja lisäkkeistä, mutta olen myös päässyt paistamaan pihvejä ja laittamaan esille annoksia Dans Le Noiriin.
Dans Le Noir on siis ravintola, jossa joutuu luottamaan vain makuaistiin, sillä ravintolassa ei ole lainkaan valoja. Lähes kaikki tarjoilijat ovat sokeita.
On sitä kylmälläkin ala-carte puolella tultu myös käytyä, mukavaa on ollut. Vaihtelu virkistää. Vielä viikko ja takaisin Suomeen :)
- Gloryhunters
Tervehdys JanAnttiKaisu!
VastaaPoistaHienoa, että pääsit biisiin!
Oppimasi perusasiat kuten ajoitus, misat, työjärjestys, rvm, jne. saavat nyt käyttöä!
Nähdään ensi viikolla!
Ja koko porukka; 2 kuukautta Pietarissa Topissa on ollut teiltä hieno suoritus!!!!
Kimmo