maanantai 23. tammikuuta 2012



Reissu Helsinkiin matkamessuille
Lähdimme perjantaina 20.1.2012 aamulla klo 06.00 reissaamaan bussilla kohti Helsinkiä. Matkassamme oli mukana tarjoilu-, kokki- ja matkailualan opiskelijoita. Matkamme alkoi väsyneesti kohti Kuorttia, jossa pysähdyimme klo 08.00 puoleksi tunniksi kahville. Sen jälkeen matkamme jatkui hieman virkeämpänä kohti Helsinki-Vantaa lentokenttää. Aika kului nopeasti bussissa elokuvaa katsellessa ja aamupalaa syödessä.

Saavuimme Helsinkiin klo 10.30. Tutustumiskohteina oli Helsinki-Vantaa lentoasema, Amica-messukeskus sekä Stockmann Herkun suurtalouskeittiö.
Klo 13.00 kiertely matkamessuilla alkoi. Ihmisiä oli erittäin runsaasti, mutta se ei estänyt meitä hakemasta esitteitä ja karttoja eri pisteiltä. Ja esitteitä kertyikin erittäin runsaasti..



Fiilikset oli hienot paluumatkalla ja matkasta jäi todella mukava maku !



-11MPT/MV-

maanantai 9. tammikuuta 2012

Kolmen linnan loppiaistapahtuma! : )



Järjestimme 10 - ja 11MPT/MV oppilaiden + eräkokkien kanssa Loppiaistapahtuman Olavinlinnassa ja Savonlinnan maakuntamuseolla. Paikalle saapui paljon väkeä, niin suomalaisia kuin venäläisiäkin. Loppiaistapahtumassa oli erilaisia aktiviteettejä mm. Kasvomaalausta, askartelua, pelejä, ennustusta, ratsastusta ja tottakai syömistä ym. hauskaa tekemistä.Päivän aikana tapahtui myös ortodoksinen vedenpyhitys. Ristisaatto alkoi kirkkoherra Bogdan Grosun johdolla. Riihisaaressa poltettiin myös loppiaiskokko.


Toivottavasti kaikki nauttivat päivästä :)