torstai 16. syyskuuta 2010

Varpala Survivors



09Mpt järjesti 10MPT:lle survivors päivän Varpalassa. Meile oli järjestetty ohjelmaksi nuotiokahvit, tehtäviä metsässä, kirveen heittoa, ruokaa, norsupalloa ja syöttivät meille sieniä ja sammakoita. :D




Meillä oli oikein mukavoo ja hauskoo!!

Granny gone to forest







Heti toisena aamuna lähdimme Varparannalle seurakunnan järjestämälle leiripäivälle. Söimme ensin aamupalan, jonka jälkeen kokoonnuimme yhteen. Luokkamme oli ihan uusi ja hädin tuskin uskalsimme puhua, nyt meitä vain huvittaa se..Lähdimme metsään, siellä oli kaikenlaisia eri juttuja, kuten hauska korikiipeily, jossa meidän ennätyksen teki Eero taikka Maija. Sitten menimme nuotiolle ja syötiin ja juotiin siinä ja tehtiin vähän käpylehmiä sitten lähettii kotia. Reissu oli onnistunut! Oli ihan kiva..

Siilikeikka

10MPT järjesti syyskuussa 1-3 vuotiaille perhepäivähoitolaisille lapsille siilirastriradan metsässä. Rasteja oli neljä; talvi,kevät, kesä ja syksy, joissa jokaisessa oli lapsille siileihin liittyviä tehtäviä. Lapset esimerkiksi rakensivat siileille pesän ja etsivät niille ruokaa. Rastien jälkeen lapsille oli tarjolla mehua, kasvomaalausta ja koiran silittelyä. :)
Meillä oli ainakintosi kivaaja lapset näyttivät myös viihtyvän!



Paviljongin arki




Matkailualan ensimmäisen vuoden opiskelijat aloittivat opiskelunsa pavilla 09.08.2010. Opiskelu pavilla on joustavaa ja rentoa. Taukoja pidetään tuntien aikana tarpeeksi usein.
Olemme suunnitelleet ja toteuttaneet erilaisia "keikkoja" ja aluksi kävimme jonkin verran teoriaa.
Luokassamme vallitsee hyvä luokkahenki.


welcome Hungarian exhange students



Here is our happy 10MPT class waiting for you to come to serving classes with us.
We hope that you enjoy your time in Paviljonki.
See you soon!